Etude House My lash serum – Ορός για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες και φρύδια 6g

8809668024685
9,90 €
με ΦΠΑ

 

Ορός ομορφιάς για δυνατές, πυκνές και υγιείς βλεφαρίδες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα φρύδια.

Το My lash serum της Etude House είναι ένας ορός που ενισχύει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Ο ορός περιέχει πανθενόλη και εκχύλισμα μούρων που βοηθούν στη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων καθώς και στην ενδυνάμωση τους.

 

Περιέχει βιοτίνη, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε σαμπουάν και συμπληρώματα μαλλιών και βοηθά στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών. Διαθέτει καθαρή, διαφανή φόρμουλα η οποία απορροφάται τέλεια χωρίς να κολλάει. Χάρη στην βούρτσα τύπου μάσκαρα, ο ορός εφαρμόζεται από την βάση της βλεφαρίδων έως τις άκρες προμηθεύοντας με θρεπτικά συστατικά όλο το μήκος της τρίχας.

 

Ιδανικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν πυκνές, μακριές βλεφαρίδες για ένα έντονο βλέμμα.

 

Βραβεία:

 

Νο3 στα Glowpick Awards για το 2022

 

Το serum είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και ανθρώπους που έχουν ευαισθησίες.

 

Καθαρό βάρος: 9γρ

Συστατικά:

Κύρια συστατικά:

biotin, panthenol

 

Συστατικά:

water, glyceryl polymethacrylate, butylene glycol, glycerin, 1,2-hexanediol, lithium magnesium sodium silicate (nano), ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, caprylyl glycol, disodium edta, ethylhexylglycerin, alcohol, camellia sinensis leaf water, zingiber officinale (ginger) root extract, biotin, tocopherol  

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε τον ορό εφαρμόζοντας με το βουρτσάκι ξεκινώντας από την ρίζα προς τις άκρες.  Ο ορός εφαρμόζεται κατά την βραδινή ρουτίνα ομορφιάς ως το τελευταίο βήμα.

Συνιστούμε να δοκιμάζετε οποιοδήποτε νέο προϊόν , τοποθετώντας μικρή ποσότητα στον καρπό ή πίσω από το αυτί πριν το χρησιμοποιήσετε. Περιμένετε 24 ώρες, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν προκληθεί κοκκινίλες ή κνησμός και να διασφαλίσετε ότι το προϊόν είναι ασφαλές για το δέρμα σας..

 

Χώρα προέλευσης 

Κορέα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Σύγκριση