ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από από την ημερομηνία παράδοσης, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο φορτωτικής της ΕΛΤΑ Courier .Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 7628711 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@kpdshop.gr. • Η επιστροφή των προϊόντων συνιστάται να πραγματοποιείται με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς .

• Επιστροφή χρημάτων γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία καταγραφής του αιτήματος επιστροφής και κατόπιν ελέγχου του προϊόντος. Το www.kpdhellas.gr, δύναται να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα πέραν του χρονικού περιθωρίου των 14 ημερολογιακών ημερών σε περίπτωση που δεν λάβουμε τα προϊόντα ή την απόδειξη για την επιστροφή τους.

  • Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους.
  • Στα χρήματα που θα επιστραφούν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από εσάς κατά την αγορά.

• Σε περιπτώσεις λανθασμένων, κατεστραμμένων ή γενικότερα ελαττωματικών προϊόντων, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, όσων αφορά το μέγεθος, το χρώμα, το σχέδιο που παραγγείλατε, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης και να αντικατασταθούν άμεσα. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις κάτωθι οδηγίες για την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 7628711 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@kpdshop.gr. 

• Η επιστροφή των προϊόντων συνιστάται να πραγματοποιείται με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς .
• Στην περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να κάνει αλλαγή για δεύτερη συνεχή φορά, θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα επιστροφής κ αποστολής.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει:
• η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής
• το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
• να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του
• το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ Απ. Λιανικής , Φόρμα Παραγγελίας κ.ο.κ) Ακύρωση παραγγελιών Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς. Η διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας πραγματοποιείται είτε τηλεφωνικώς 210 7628711 είτε με email στο sales@kpdshop.gr.

Product added to wishlist
Σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση τους.