Cosrx Acne Pimple Master Patch 24τμχ-Επιθέματα για την ακμή

8809416470245
5,90 €
με ΦΠΑ

Με τα επιθέματα ακμής Acne Pimple Master patches αντιμετωπίζετε άμεσα τα ενοχλητικά σπυράκια  χωρίς να αφήσετε σημάδια και χωρίς να προκαλέσετε επιπλέον εξάρσεις

 

Περιγραφή:

Τα επιθέματα ακμής Acne Pimple Master patches της Cosrx έρχονται για να δώσουν λύση στα ενοχλητικά σπυράκια. Τα υδροκολλοειδή επιθέματα προστατεύουν την  περιοχή με πρόβλημα, διατηρώντας παράλληλα την υγρασία του δέρματος ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω εξάρσεις.

Γιατί ξεχωρίζουν:

A.D.F. Υδροκολλοειδής επίδεσμος: Τα επιθέματα ακμής της Cosrx είναι κατασκευασμένα από ένα μοναδικά ανεπτυγμένο υδροκολλοειδές υλικό που εξάγει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και δημιουργεί το κατάλληλο υγρό περιβάλλον, το οποίο μειώνει τη διαδικασία επούλωσης στο ελάχιστο.
Προστατεύει την προβληματική περιοχή: Τα επίθεμα δρουν ως φραγμός έναντι των βακτηρίων, αποτρέποντας τη δευτερογενή μόλυνση.
Εντατική επούλωση ακμής: Τα επιθέματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη θεραπεία της ακμής και προσκολλώνται στο δέρμα ώστε να κάνουν τα μαγικά της κατα την διάρκεια της νύκτας και κατα την ημέρα.
Εύκολο & υγιεινό στη χρήση: Το COSRX Acne Pimple Master Patch διατίθεται σε επανασφραγιζόμενη θήκη και αποστειρωμένη διπλή συσκευασία ώστε να τηρείται η απαραίτητη υγιεινή.

Η συσκευασία περιέχει : 10 patches 7mm, 5 patches 10mm και 9 patches 12mm.

Συστατικά

Petroleum Resin, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyurethane Film, Polyisobutylene, Liquid Paraffin, Tetrakismethane

Χρήση

  • Καθαρίστε και στεγνώστε την περιοχή που θέλετε να στοχεύσετε.
  • Εφαρμόστε το επίθεμα στην επιθυμητή περιοχή και αφήστε το να λειτουργήσει όλη νύχτα.
  • Αφαιρέστε το επίθεμα το πρωί και προχωρήστε στον καθαρισμό του προσώπου.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το πρωί καινούριο επίθεμα.

 

Σας συνιστούμε να δοκιμάζετε οποιοδήποτε νέο προϊόν , τοποθετώντας μικρή ποσότητα στον καρπό ή πίσω από το αυτί πριν το χρησιμοποιήσετε. Περιμένετε 24 ώρες, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν προκληθεί κοκκινίλες ή κνησμός και να διασφαλίσετε ότι το προϊόν είναι ασφαλές για το δέρμα σας.

 

Χώρα Προέλευσης

Κορέα

 

 

 

Έλαιο με 0,5% ρετινόλη για μείωση των ρυτίδων και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας σε μόλις 2 εβδομάδες. Μειώνει τις υπάρχουσες ρυτίδες, ενισχύει την ελαστικότητα, ανορθώνει το δέρμα και προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες..
Δεν υπάρχουν σχόλια

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Product added to wishlist
Σύγκριση