Κατάλογος προϊόντων ανά μάρκα GILLETTE

Ανταλλακτικές λεπίδες Mach3 Turbo. Εξασφαλίζουν απαλό ξύρισμα στο μέγιστο βαθμό, δεν ερεθίζουν το δέρμα και διαθέτουν λιπαντική ταινία.
Gillette Series Sensitive...
  • Εκτός Αποθέματος
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
Ξύρισμα

Gillette Series Sensitive Shaving Mousse 2 x 250ml

GILLETTE
7702018313426
3,95 €
Περιποιηθείτε απαλά την ευαίσθητη επιδερμίδα σας με τον αφρό ξυρίσματος Gillette Series Sensitive. Η σύνθεση με αλόη παρέχει τριπλή δράση κατά το ξύρισμα. 

Εκτός Αποθέματος

Τα ξυραφάκια μίας χρήσης Gillette Simply Venus 3 για γυναίκες διαθέτουν 3 λεπίδες για βαθύτερο ξύρισμα με λιγότερα κοψίματα και σημάδια (σε σχέση με τη Simply Venus 2). Διαθέτουν, επίσης, ταινία MoistureRich για εύκολο ξύρισμα και μικροραβδώσεις προστασίας της επιδερμίδας για τη μείωση των κοψιμάτων και των σημαδιών.
Ξυραφάκια σώματος Venus μιας χρήσης της εταιρίας Gillette. Διαθέτουν 3 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.
Gillette Venus Smooth...
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Τα ανταλλακτικά της γυναικείας ξυριστικής μηχανής Gillette Venus Smooth είναι τα πρώτα με 3 λεπίδες σχεδιασμένα ειδικά για γυναίκες. Διαθέτουν 3 λεπίδες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και περιβάλλονται από προστατευτικά μαξιλάρια που λειαίνουν την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα με μια μόνο κίνηση.
Venus Embrace με 5 λεπίδες που αγκαλιάζουν την επιδερμίδα, για βαθύ ξύρισμα και λιπαντική ταινία που ενεργοποιείται με το νερό για να γλιστράει. Η mini λαβή έχει άνετο κράτημα και αποθηκεύεται εύκολα. Η θήκη χωράει ακόμη και στην τσάντα σας.
Product added to wishlist
Σύγκριση