Το μακιγιάζ των ματιών αποτελεί πολύ συχνά το κλειδί για μία εντυπωσιακή και ανανεωμένη εμφάνιση. Μερικές απλές κινήσεις μπορούν να βοηθήσουν να αναδείξετε τα μάτια σας και να δημιουργήσετε εκθαμβωτικά looks που θα τραβήξουν πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Σκιές

Για αρχή, είναι πολύ σημαντικό να έχετε μία παλέτα σκιών με ποικιλία και διαβαθμίσεις χρωμάτων, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε με αυτά και να δημιουργήστε πρωτότυπα και εντυπωσιακά looks. Πειραματιστείτε με διάφορες αποχρώσεις και δημιουργήστε, είτε subtle και natural looks, είτε πιο έντονα και ζωηρά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Eyeliner

Το eyeliner είναι ένα σύμβολο δύναμης και στυλ στο μακιγιάζ και έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει το βλέμμα σας. Δοκιμάστε διάφορα στυλ που μπορεί να ταιριάζουν στο φυσικό σχήμα των ματιών σας, όπως το αγαπημένο cat-eye, το all time smokey-eye, ή ακόμα και πιο bold επιλογές, όπως το thick winged ή το σύγχρονο graphic arrow. Η εφαρμογή του eyeliner φυσικά απαιτεί λίγη εξάσκηση, αλλά μπορεί σίγουρα να αναδείξει το πιο σαγηνευτικό σας βλέμμα.

Βλεφαρίδες

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, χωρίς κόμπους, προσδίδουν όλη την ένταση στο βλέμμα. Γι’ αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μάσκαρα με χοντρό, πυκνό και καμπυλωτό βουρτσάκι για να προσθέσετε τον επιθυμητό όγκο και μήκος, ενώ με μία μάσκαρα με λεπτό, αραιό και ευθύ βουρτσάκι μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν κόμπους στις βλεφαρίδες σας.

Φρύδια

Τα φρύδια είναι ο καθρέφτης του προσώπου και ένα από τα σπουδαιότερα κεφάλαια στη beauty ζωή κάθε γυναίκας. Για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα, χρωματίστε τα φρύδια σας, έχοντας πάντα στο νου να είναι όσο πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σας, και φτιάξτε το σωστό σχήμα που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο… και όχι ότι προωθούν τα νεότερα trends.

Fixing Spray

Τέλος, για να διατηρήσετε το eye-look σας αψεγάδιαστο επενδύστε σε ένα fixing spray που και θα διατηρήσει το μακιγιάζ σας αναλλοίωτο για ώρες και θα σας χαρίσει λαμπερή επιδερμίδα. Ανακινήστε πολύ καλά το μπουκάλι, ψεκάστε ελαφρά το πρόσωπό σας και αφήστε το για λίγα λεπτά να στεγνώσει.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, είμαστε σίγουροι πως θα δημιουργήσετε μοναδικά eye make-up looks που θα αναδείξουν την ομορφιά των ματιών σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση!