Φέτος το καλοκαίρι μην αφήσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου πάλι στην τύχη της. Τα καλοκαίρια η επιδερμίδα του προσώπου μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ενυδάτωση. Πολύ νεράκι, κρέμες προσώπου, αντηλιακό προσώπου, mist προσώπου και φυσικά ενυδατικές μάσκες προσώπου είναι όσα χρειάζεσαι για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και λαμπερό.

Όλες γνωρίζουμε πως οι μάσκες προσώπου είναι το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας μας. Αν δεν ξέρεις όμως ποια να επιλέξεις ή αν αυτή που θες, με συγκεκριμένα συστατικά, δεν υπάρχει στην αγορά, μπορείς να την δημιουργήσεις. Ναι καλά διάβασες, μπορείς να φτιάξεις σπιτική μάσκα προσώπου σε μορφή τζελ με δικά σου συστατικά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει αυτή του εμπορίου.

Τι χρειάζεσαι για την δημιουργία της σπιτικής μάσκας;

Χρειάζεσαι την συσκευή της Slikaderm την οποία θα την βρεις με λιγότερα από 45€, ταμπλέτες κολλαγόνου και ό,τι φρούτα ή λαχανικά έχεις στην κουζίνα σου. Με την συσκευή μάσκας προσώπου Silkaderm δημιουργείς σπιτικές μάσκες προσώπου από φρούτα και λαχανικά, χωρίς συντηρητικά, χωρίς μόλυβδο, χωρίς υδράργυρο ή άλλες ουσίες που ερεθίζουν το δέρμα.

Ποια είναι τα βήματα;

1. Ρίξτε 60ml νερό και 20ml χυμό φρούτων στη συσκευή Silkaderm
2. Προσθέστε μία ταμπλέτα κολλαγόνου
3. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας
4. Η μάσκα χρειάζεται 5 λεπτά μέχρι την εκροή της από το μηχάνημα
5. Εκροή μάσκας
6. Αφήστε τη μάσκα να σταθεροποιηθεί
7. Αφήστε την μάσκα στο πρόσωπο σας έως 15 λεπτά

Κι όμως ήταν τόσο απλό! Σε λίγα λεπτά έχεις σπιτική μάσκα με τα συστατικά της επιλογής σου και συνολικό κόστος λιγότερο από 1€. Θα λέγαμε πως είναι ίσως η πιο θρεπτική, ενυδατική, αποτελεσματική και παράλληλα οικονομική μάσκα προσώπου θα βρεις στην αγορά. 

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Απόκτησέ την σήμερα κάνοντας κλικ εδώ!

* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€.