Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο καταρρίπτεται ο μύθος “Η περιποίηση είναι γυναικεία υπόθεση”. Ολοένα και περισσότεροι άνδρες προσέχουν την εξωτερική τους εμφάνιση, ξεκινώντας από στυλ και καταλήγοντας στην περιποίηση της επιδερμίδας τους, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στο ξύρισμα. Όχι λοιπόν, η περιποίηση δεν είναι γυναικεία υπόθεση. Η περιποίηση είναι για όλους, δεν έχει φύλο!

Όπως είναι λογικό, η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται διαφορετική φροντίδα και περιποίηση, άρα και προϊόντα σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της. Τα αγαπημένα προϊόντα όμως των ανδρών δεν είναι οι κρέμες προσώπου, τα serum και τα scrub αλλά τα προϊόντα περιποίησης για τα μούσια ή την γενειάδα.

Τα προϊόντα περιποίησης για τα μούσια, δεν είναι για όλους τα ίδια και δεν είναι όλα τα ίδια. Υπάρχει μεγάλο εύρος προϊόντων με διαφορετική σύσταση και ιδιότητες (προϊόντα που δυναμώνουν την τρίχα, προϊόντα που μαλακώνουν την τρίχα, προϊόντα που προσφέρουν λάμψη, προϊόντα κατάλληλα για ξηροδερμία αλλά και προϊόντα κατάλληλα για λιπαρή επιδερμίδα). Φυσικά η λίστα δεν τελειώνει εδώ, αφού ανάλογα τα συστατικά κάθε προϊόντος, ένα προϊόν μπορεί να μας προσφέρει ποικίλα οφέλη.

Πως θα πετύχεις όμως άμεσα το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Φυσικά με την συνδυαστική εφαρμογή προϊόντων ανδρικής περιποίησης.
Τι είναι η συνδυαστική εφαρμογή των προϊόντων; Θα σου πούμε αμέσως! 

Για αρχή, ένταξε στην καθημερινότητά σου σαμπουάν για τα μούσια και όχι αυτό που χρησιμοποιείς για το κεφάλι αφού η επιδερμίδα του προσώπου σου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και επιρρεπής στους ερεθισμούς. Το αμέσως επόμενο που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι μία ειδική χτένα για τα μούσια και λαδάκι για τα μούσια. Αν δεν έχεις χτένα και λαδάκι για τα μούσια, χρειάζεσαι επειγόντως.

Δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Σου ετοιμάσαμε μία mini λίστα με προϊόντα που πιθανόν να σου φανούν χρήσιμα στην αναζήτηση:

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα προϊόντα για την ανδρική περιποίηση!

* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€.