Στοματικά Διαλύματα

Στοματικά Διαλύματα

Froika Froiplak 0.20 PVP Action with Stevia 250ml

5204799081270
6,92 €
Αντισηπτικό Στοματικό διάλυμα κατά της χρώσης των δοντιώνΚατά της μικροβιακής πλάκας & του ερεθισμού των ούλων Το στοματικό διάλυμα FROIPLAK PLUS 0,2 PVP action είναι ένα εξαιρετικό αντισηπτικό στοματικό διάλυμα που καταπολεμά την οδοντική πλάκα με άμεση δράση μετά από οδοντιατρικές θεραπείες αποτρέποντας τη χρώση των δοντιών λόγω της χρήσης...
Στοματικά Διαλύματα

Froika Froisept Mouth Wash with Active Oxygen and Stevia 250ml

52047990812394
6,95 €
Στοματικό διάλυμα με ενεργό οξυγόνο Πλήρης Καθαρισµός &Προστασία της στοµατικής κοιλότητας µε τη δράση του ενεργού Οξυγόνου. Ενυδάτωση, επιλίπανση & ανακούφιση του στοµατοφαρυγγικού βλεννογόνου λόγω της δράσης του υαλουρονικού οξέος. Προλαµβάνει τη δηµιουργία τερηδόνας, ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας & αποτρέπει τον σχηµατισµό πλάκας....
Το LISTERINE® Total Care βελτιώνει τη στοματική υγιεινή και προσφέρει αποδεδειγμένα 6 σε 1 οφέλη. Ολοκληρωμένη προστασία για πιο γερά δόντια.
Listerine Advanced White...
  • Εκτός Αποθέματος
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
Το LISTERINE® Advanced White με Ήπια Γεύση είναι ένα στοματικό διάλυμα ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει πιο λευκά δόντια σε μόλις 1 εβδομάδα.

Εκτός Αποθέματος

LISTERINE® Cool Mint για περισσότερη καθαριότητα και δροσερή αναπνοή από το απλό βούρτσισμα. Αφαιρεί έως και 99% των μικροβίων που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή και προσφέρει 24ωρη προστασία από την οδοντική πλάκα, χαρίζοντας δροσερή αναπνοή που διαρκεί.
Product added to wishlist
Σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση τους.