Αθλητιατρικά

Hansaplast Επίδεσμος σε...
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Πρώτες βοήθειες

Hansaplast Επίδεσμος σε Μορφή Spray Plaster 32,5ml

4005800011788
6,90 €
Παρέχει εύκολη και αόρατη προστασία. Αδιάβροχο, επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και παρέχει ασπίδα προστασίας. Παρέχει άμεση δράση κατά των βακτηριδίων. Εύκολη εφαρμογή με ένα χέρι - λειτουργεί ακόμα και ψεκάζοντας ανάποδα.
Hansaplast Sport...
  • Εκτός Αποθέματος
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα
7,70 €
Παρέχει σταθερή στήριξη.       Συμβάλλει στον περιορισμό των κινήσεων και προστατεύει τους ευαίσθητους καρπούς. Για καθημερινή χρήση. Πλένεται και ξαναχρησιμοποιείται.

Εκτός Αποθέματος

11,88 €
Ρυθμιζόμενη Επιστραγαλίδα Neoprene. Με τρύπα στη φτέρνα για ευκολότερη εφαρμογή. Κατάλληλο για τον αριστερό και τον δεξιό αστράγαλο. Ανθεκτικά υλικά για στήριξη, θερμότητα και άνεση. Για καθημερινή χρήση, χόμπι και άθληση.
18,50 €
Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα από Neoprene Υλικό. Σχεδιασμός με άνοιγμα στο γόνατο για καλύτερη στήριξη. Κατάλληλο για το αριστερό και το δεξί γόνατο. Ανθεκτικά υλικά για καλύτερη στήριξη, θερμότητα και άνεση. Για καθημερινή χρήση, χόμπι και άθληση.
PIC Solution Thermogel Maxi... PIC Solution Thermogel Maxi... 2
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Το Thermogel σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φυσική θεραπευτική δύναμη του ζεστού / κρύου με πρακτικό και ασφαλή τρόπο.
9,70 €
Ραβδωτή θερμοφόρα από φυσικό καουτσούκ με μαλακό υφασμάτινο κάλυμμα χάρη στο οποίο διατηρεί περισσότερο τη θερμότητα. Το κάλυμα αποσπάται για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Εύκολη στη χρήση.
Αθλητιατρικά

Hansaplast Sport Wrap Around Περικάρπιο

4005800150449
6,39 €
Το Hansaplast Wrap Around Support Wrist παρέχει αξιόπιστη στήριξη για τους αδύναμους ή τραυματισμένους καρπούς και βοηθάει στον περιορισμό της κίνησης του καρπού και προστατεύει τους καρπούς προσφοράς.
Hansaplast Sport Περιαγκωνίδα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Αθλητιατρικά

Hansaplast Sport Περιαγκωνίδα

4005800150357
7,57 €
Η Περιαγκωνίδα Hansaplast είναι σχεδιασμένη για να παρέχει στήριξη σε δύσκαμπτους, αδύναμους ή τραυματισμένους αγκώνες.   Το ανατομικό της σχήμα παρέχει άψογη εφαρμογή και προστασία στις αρθρώσεις.
Hansaplast Sport...
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Η Ρυθμιζόμενη Επιγονατίδα Hansaplast για Έξτρα Σταθεροποίηση είναι σχεδιασμένη για να παρέχει στήριξη σε άκαμπτα, αδύναμα ή τραυματισμένα γόνατα.
Product added to wishlist
Σύγκριση

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση τους.